søndag den 22. december 2013

ugedagbog uge 51

                         ugedagbog uge 51

Jeg er virkelig ked af at jeg ikke lige fik skrevet i sidste uge, men jeg gik desvære hen og blev syg om lørdagen og blev først rask søndag aften og, der jeg havde ikke så meget lyst til at skrive et indlæg.
for 2 uger siden sagde jeg at jeg ville fikse en video, men jeg var jo syg så jeg fik hverken optaget den eller klippet den.
Så derfor har jeg tænkt mig at jeg ville fortælle hvad vi har avet i skolen. Også kan det godt være at du tænker ej nu gider jeg sku ikke læse mere for han fortæller om skolen, men der har vi faktisk lavet noget ret sjovt. Mindstorm det ord kender i nok ikke, men det er en slags robot bygged i lego, som man kan programmere til næsten alting fx at køre frem derefter skyde en af sted.

                                              GLÆDELIG JUL

Ingen kommentarer:

Send en kommentar